Simona halep si smiley

Fotografia care a creat isterie in randul fanilor! Simona Halep si Smiley au fost surprinsi impreuna: "Sunteti facuti unul pentru altul!"
Autor:
Smiley și Simona Halep sunt două dintre cele mai iubite celebrități din showbiz-ul românesc. Prin urmare, în momentul în care cei doi s-au fotografiat împreună, fanii au fost de-a dreptul încântați.

simona bij OTTO - Alle mode nu BTW-vrij shoppen. Simona bestel je bij OTTO. 24 uur per dag online winkelgemak! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!. La vederea fotografiei postate de Similey, internauții au reacționat imediat cu like-uri și zeci de mii de comentarii în care își arătau aprecierea și respectul pentru cei doi, scrie Libertatea.

Cum au fost surprinși Smiley și Simona Halep. Smiley și Simona Halep sunt două dintre cele mai iubite celebrități din showbiz-ul românesc. Prin urmare, în momentul în care cei doi s-au fotografiat împre.... Întotdeauna o inspirație pentru mine! #aboutlastnight #aprindescanteia @simonahalep”, a comentat Smiley în dreptul pozei în care apare alături de Simona Halep.

SMILEY + SIMONA HALEP = ??? #DimineataBlana - YouTube. Provocarea de joi: Smiley si Maruta se intrec pe ritmuri de vals - Duration: 20:01. SMILEY & SIMONA HALEP, Dan Balan - Numa Numa - Duration: 8:07.. „Sunteți frumoși! Zâmbetele voastre sincere și privirile calde arată că sunteți niște oameni normali. Sunteți adevărate exemple pentru tineretul de azi! felicitări pentru tot ce faceți pentru voi și pentru omanei”, „Doi oameni cu caracter”, „Vă stă foarte bine împreună! Vă recomand să rămâneți așa”, „Mă bucur pentru voi, vă doresc multe realizări împreună și poate o căsătorie pe viitor”, „Vă stă bine împreună! Nu pierde o așa fată!. Sunteți făcuți unul pentru altul!”, „Nu v-ar sta deloc rău împreună!”, „Eu cred că scânteia este aprinsă de mult”, „ce pereche minunată! Vă potriviți amândoi. Se vede de la distanță ce iubire mare e între voi”, „Campoionii inimilor noastre”.

Ultimele stiri

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply

Politia Muzicii: SMILEY & SIMONA HALEP, Dan Balan - Numa Numa - YouTube. Politia Muzicii: SMILEY & SIMONA HALEP, Dan Balan - Numa Numa Coțofan. Loading... Unsubscribe from Coțofan? Cancel Unsubscribe. Working....


Smiley si Simona Halep: About last night Imaginea care a aprins. Halep a revenit in tara dupa esecul in optimi la Australian Open si a inceput antrenamentul cu noul antrenor, Thierry Van Cleemput. Halep profita de.

Fotografia care a creat isterie in randul fanilor! Simona Halep si. Smiley și Simona Halep sunt două dintre cele mai iubite celebrități din showbiz-ul românesc. Prin urmare, în momentul în care cei doi s-au fotografiat.

Simona Halep şi Smiley, ADEVĂRUL despre cea mai nouă. Simona Halep și Smiley se află împreună, în America, în această perioadă. Smiley a urmărit un meci al Simonei la Indian Wells, în.

Simona halep wimbledon: Smiley si Simona Halep, cel mai nou cuplu din. Stiri si informatii despre simona halep wimbledon. Informatii, articole, poze si video despre simona halep wimbledon.. * Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Sunt Smiley si Simona Halep impreuna? Detaliile care ii dau de gol!. Smiley si Simona Halep sunt din ce in ce mai apropiati, alimentand zvonurile conform carora cei doi ar avea o relatie mai mult decat amicala..

Simona Halep și Smiley, împreună la Miami. Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Are mulți fani, printre care și Simona Halep. Recent, cei doi au fost fotografiați la.

',a='
';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="https://www.youtube.com/embed/ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.id)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t --> [wysija_form id="7"]

X